Wij nemen alle zorg bij de organisatie van je "bedrijfsuitje" uit handen. Nu nog een mooie locatie!

✔︎DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES        ✔︎SCHERPE PRIJZEN         ✔︎ALLES IS MOGELIJK              ✔︎UNIEKE HOTSPOTS

Hotspotsevents maakt het u makkelijk! U wilt een bedrijfsuitje organiseren? Wij organiseren het voor u op 1 van onze unieke locaties in Nederland. Als u gebruik maakt van onze “al uitgewerkte bedrijfsuitjes” dan wordt het… fasten your seatbelts and just enjoy.

DVD Festival

Het DVD festival als bedrijfsuitje heeft een geheel eigen karakter waar body, mind and soul versterkt worden. Het aanbod aan activiteiten, ontspanning, eten en drinken maakt dit festival een all round dagje genieten..

3×3 Expeditie Robinson

Al die spectaculaire outdoor activiteiten en teambuilding games die de kandidaten tijdens de tv programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren! Bij uw bedrijfsuitje of teamdag bent u zelf aan de beurt….

Google Earth

GPS tochten en spellen zijn een gezellige en actieve teambuilding games als onderdeel van uw bedrijfuitje voor teams, vrienden, families en collega’s. HotspotsEvents past de GPS tochten en spellen volledig aan uw wensen aan. Uw bepaalt zelf welke teambuilding games of outdoor activiteiten uitgevoerd worden en vooral ook op welke unieke locatie.

Beach Adventure

De Beach Adventure bestaat uit verschillende beach games , een spanende competitie in groepsverband waar goed samen gewerkt moet worden. Een top bedrijfsuitje op het strand.

Man Extreem

Vrijgezellenfeest of teambuilding? Sterke stoere mannen op zoek naar een uitdaging?

Deze activiteiten zijn uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitjes voor kleine groepen van minimaal 8 man.

Woman Extreem

Dames, zijn jullie ook opzoek naar een avontuurlijk vrijgezellenfeest waar actie en samenwerken centraal staat? Doe mee met Women Extreem, weer eens iets anders.

Women Extreem erg leuk als bedrijfsuitje met minimaal 8 avontuurlijke vrouwen.