✔︎DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES        ✔︎SCHERPE PRIJZEN         ✔︎ALLES IS MOGELIJK              ✔︎UNIEKE HOTSPOTS

Hotspotsevents maakt het u makkelijk! U wilt een teamdag, bedrijfsuitje of familiefeest organiseren? Maakt hier uw keuze uit onze BEST BUYS “kant en klare” bedrijfsuitjes. Fasten your seatbelts and just enjoy.

3×3 Expeditie Robinson

Al die spectaculaire outdoor activiteiten en teambuilding games die de kandidaten tijdens de tv programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren! Nu bent u aan de beurt….

Beach Adventure

De Beach Adventure bestaat uit verschillende beach games , een spanende competitie in groepsverband waar goed samen gewerkt moet worden.

Google Earth

GPS tochten en spellen zijn een gezellige en actieve teambuilding games als onderdeel van uw uitje voor teams, vrienden, families en collega’s.

DromenVoelenDoen Festival

Het DVD festival als bedrijfsuitje heeft een geheel eigen karakter  Het aanbod aan activiteiten, eten en drinken maakt dit festival een top event..

System Hack

System Hack is de enige Escape game die kan worden gespeeld vanuit een koffer.  Welk team kraak de CODE voor de deadline?

Woman Extreem

Dames, zijn jullie ook opzoek naar een avontuurlijk vrijgezellenfeest waar actie en samenwerken centraal staat? 

Wij vertellen u graag wat onze fan’s van ons en onze diensten vinden. Hieronder enkele aanbevelingen.

Paoline van Luijk-Batenburg

Direkteur, HotspotsEvents

Wij werken nu een paar jaar samen met Hotspots Events. Hotspots Events biedt een uitgebreid scala aan groepsactiviteiten aan, en wij hebben daar een prachtige locatie voor waar veel mogelijk is: Park Hitland (tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel in). Door onze krachten te bundelen kunnen we dus allebei allerlei activiteiten aanbieden op een leuke locatie: een win-win situatie! De samenwerking is goed, en is gekenmerkt door een prettige en open sfeer.

Roxanne den Ouden

Communicatie & PR, Golfbaan Hitland | Park Hitland

Hotspots Events verzorgt voor ons al langere tijd ieder jaar een teamuitje. De organisatie is altijd uitstekend. Hotspots Events kent de leuke en verrassende plekken in de buurt goed, en heeft enthousiaste begeleiders bij de uitjes. De aangeboden activiteiten zijn afwisselend en er komen regelmatig nieuwe dingen bij, dus we vallen nooit in herhaling. De uitjes die door Hotspots Events zijn verzorgd zijn populair onder de werknemers, en deelnemers van de uitjes zijn erg positief na afloop. Voorbeelden van geslaagde uitjes die we hebben gedaan: kanoën in Delft en Rotterdam, Beach games en Power rib varen op Scheveningen, ‘Escape room’ op kantoor (hack/puzzel game), Djembe sessie.

Arjen de Waal

Direkteur, TBA

Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten, enthousiaste en creatieve medewerkers die graag meedenken én een snelle reactietijd. Kortom: wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking en zouden Hotspots Events iedereen aanraden.

Jaimy Frederiks

Sales & Events by Simonis, CATCH Scheveningen