3×3 Expeditie Robinson

Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren?

Hotspotsevents heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen, waarbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen?

Expeditie Robinson minimaal 20 man
Vanaf € 32,50,- p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

 

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan expedities. ideeën voor andere workshops? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Ook een avonturier en een durfal voor eur 32,50 p.p? Onderneem actie!

Bij de 3 x 3 Expeditie zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef.

Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Ook een avonturier en een durfal voor eur 32,50 p.p? Onderneem actie!