Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

System Hack

System Hack is de enige Escape game die kan worden gespeeld vanuit een koffer. Met 4-6 man om een tafel is System Hack uniek, enerverend en vooral een race tegen de klok. System Hack speel je met meerdere team van 4-6 man, tegen elkaar. Welk team kraak de CODE voor de deadline?

 System Hack vanaf 10 personen
Prijs
€ 29,50 p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Ideeën voor andere teambuilding games of workshops ? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9K3VAx0OV3k" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Toni Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle privacy gevoelige bedrijfsgegevens openbaar maken.

Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Toni Haris begonnen is met het downloaden van de privacy gevoelige gegevens. Maar het is nog niet te laat….

Er is nog 1.5 uur de tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffers die voor jullie liggen.

DIRECT SYSTEM HACK BESTELLEN VOOR €29,50PP

Toni Haris, hoofd ICT, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie m.b.t. Intellectueel eigendom en bank gegevens aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte.

Toni is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT oplossingen binnen het bedrijf. Maar het management zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet.

SYSTEM HACK BESTELLEN VOOR €29,50PP