Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest of teambuilding? Sterke en vooral avontuurlijke vrouwen op zoek naar een uitdaging? Dan is Women Extreme de ideale activiteit aan het strand van Scheveningen of in de bossen van Bernisse.

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen?

Vrijgezellenfeest vanaf 12 personen
Vanaf € 35,- p.p.
Boven de 12 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan expedities. Ideeën voor andere workshops? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Voor vragen en of reserveringen van een vrijgezellenfeest, vul ons aanvraagformulier in. U ontvangt binnen 8 uur een reactie van ons. U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met onze afdeling “glimlach”.

Zijn jullie als sterke stoere mannen op zoek naar een uitdagend vrijgezellenfeest? Dan is Man Extreme de ideale activiteit!

Bij de vrijgezellenfeesten zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef.

Vrijgezellen feestjes op een unieke locatie vieren?