Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland. De beste medicijnen voor mannelijk plezier. Koop hier

✔︎ DE LEUKSTE UITJES        ✔︎ SCHERPE PRIJZEN         ✔︎ALLES IS MOGELIJK               ✔︎UNIEKE HOTSPOTS

Zeven handige tips om van een escaperoom feestje een succes te maken.

Escaperoom uitjes zijn helemaal in. Ze schieten als het ware als paddenstoeltjes uit de grond.  De escaperoom als familie-uitje, kinderfeestje of als team-building-uitje met je collega’s ter verhoging van de teamspirit is een zeer actieve en inspirerende manier om met je collega’s, vrienden of familie tijd door te brengen. Er zijn verschillende thema’s te vinden, van heel eng tot humoristisch en met verschillende moeilijkheidsgraden. Echt een ideaal uitje voor een familiedag of teamdag.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9K3VAx0OV3k" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
win actie- €500 korting

Om er het beste voor jezelf uit te halen, hierbij een paar handige tips:

1.Raak niet in paniek

Als het spel is uitgelegd dan gaat de klok lopen en de deur gaat op slot. Dat is best even schrikken als dit je eerste escaperoom uitje is. Voor personen met claustrofobie is dit uitje dus minder geschikt. Focus je op het spel en ga lekker aan de slag met de aanwijzingen.

2.Denk logisch na

Kijk goed om je heen, aanwijzingen liggen vaak vlak voor je neus. Wees niet bang om ook onder banken, stoelen en tafels te kijken of in kasten en op plafonds. Alles is mogelijk en alles in de ruimte kan een aanwijzing zijn.

 


  3.Heb oog voor details

  Attributen zoals UV-zaklampen, kabels, sloten en sleutels liggen er nooit voor niks, dus….

  4.Werk samen

  De escaperoom doe je in teamverband dus maak gebruik van elkaars kennis. De een is goed in zoeken, de ander kan goed rekenen of verbanden leggen. Overleg met elkaar! Dit escaperoom feestje is niet voor niks voor jullie georganiseerd. Alles draait om samenwerken en duidelijk met elkaar communiceren. Deel je kennis!

  5.Vraag tijdig hulp

  Het kan gebeuren dat je er echt niet uitkomt, dan is het fijn om de escaperoom-hulplijn te gebruiken zodat je verder kunt. Je wilt natuurlijk wel tijdig de oplossing hebben. Zorg dus dat je niet gefrustreerd raakt want dat belemmert je denkvermogen.

  6.Houd de tijd in de gaten

  Als je vol in het escaperoom-spel zit dan zal je merken dat de tijd, vaak 1 of 2 uur,  sneller gaat dan je denkt. Zet een wekker na elke 30 minuten.

  7.Denk “out of the box”

  Voor het vinden van de escape-room oplossingen is het handig om de zaak van meerdere kanten te bekijken. Wees dus niet bang om anders te denken dan dat je gewend bent en denk ik mogelijkheden. Met andere woorden het helpt als je instaat bent om “out of the box” te denken.