Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

  ✔︎DE LEUKSTE UITJES       ✔︎SCHERPE PRIJZEN       ✔︎ALLES IS MOGELIJK           ✔︎UNIEKE HOTSPOTS

Uitjes en teamdagen op de plek waar u graag wilt zijn (in het bos van Bernisse, aan het strand te Scheveningen, in de stad, aan een meer of aan zee). Kies nu uit onze Top locaties en kies daarna eenvoudig uw bedrijfsuitje.

Seven Hills (City trip Delft)

In dit restaurant wordt iedereen ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit! Er worden herkenbare maar verfijnde gerechten geserveerd. Geniet van een lekkere lunch of heerlijk diner binnen, of buiten op de terrasboot.

Poort van Leyden (City trip Leiden)

Bij Brasserie de Poort serveren we het beste uit de zee en méér. Ook vegetariërs en vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze oude stadspoort. Samen met de vriendelijke bediening bezorgen wij je een onvergetelijke middag of avond. 

Beachclub Twins (uitjes Scheveningen)

De ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. Het strand en de zee, een unieke plek om uw medewerkers een leuke werkonderbreking of een dagje uit te bezorgen. Plan uw uitje of teamdag gewoon op het Scheveningse strand. Ons team zorgt voor een uniek, spannend en betaalbaar aanbod van bedrijfsuitjes. Teambuilding, culinair of sportief, het kan!

Bernisse (uitjes Stompaardseplassen)

De bos -en waterrijke omgeving van de Bernisse gelegen in de Stompaardseplassen gebied biedt een prachtige en unieke context voor uw teamdag of uitje aan de Stompaardse-plassen. Deze Hotspot biedt volop mogelijkheden voor teambuilding oefeningen, workshops en outdoor acti-viteiten. De Pannenkoekenbakker zorgt voor oud hollandse gerechten.

Hitland (uitjes Nieuwerkerk a/d IJssel)

Tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel ligt Recreatiegebied Hitland.  Door de diverse mogelijkheden op het gebied van recreëren, team building en outdoor activiteiten (wandelen, fietsen, skeeleren, vissen, paardrijden, golfen, kanoën en schaatsen) is  Hitland bij uitstek geschikt voor uw uitje of teamdag in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Poortdok (uitje Almere)

Op 10 minuten lopen van Marina Muiderzand vind je het heerlijke Strandrestaurant PoortDok. Een heerlijke loungesfeer geeft dat ultieme zon-zee-strandgevoel, ook lekker voor een teamdag of uitje in Almere. Wij bieden verschillende activiteiten in Almere aan. Heeft u behoefte aan teambuilding oefeningen of outdooractiviteiten? 

Feyenoord (uitje Rotterdam)

Een uitje, congres, teamdag, feest,  vergadering of clinic. Wat voor soort uitje in Rotterdam u ook wilt organiseren, in De Kuip is het mogelijk. Of u nu met 50 of met 2.500 personen bent, wij passen de workshops, team building games volledig aan op uw wensen.Top voor een teamdagof uitje in Rotterdam.

Catch (uitjes Scheveningen)

Een unieke locatie aan de jachthaven in Scheveningen, met internationale allure, sfeervol interieur en fantastisch eten zijn de perfecte ingrediënten voor uw teamdag, familiefeest of uitje in Scheveningen.Deze locatie biedt u naast excelent eten tevens unieke op maat gemaakte business games.

Met trots presenteren wij onze verschillende partners. Samen bezorgen wij u een onvergetelijke ervaring..

Paoline van Luijk-Batenburg

Directeur