Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

Beachclub Twins

Beach club TWINS staat bekend om de gezellige ongedwongen sfeer. Naast het heerlijk vertoeven aan het strand, kunt u genieten met familie, vrienden of collega’s, in combinatie met ontbijt, lunch of diner van de fantastische keuken van TWINS. 

Zo..de keuken is geintroduceerd. U komt natuurlijk niet alleen voor het eten. Op deze prachtige locatie in Scheveningen bieden wij een gevarieerd aanbod van activiteiten aan. Van team work en workshops tot outdoor oefeningen en team building games. U kunt bij ons zelf bepalen hoe u de dag wilt vullen.

Op het scheveningse strand kom je tot rust.

 

Als Hotspotsevent partner is Beachclub TWINS  gespecialiseerd in het organiseren van schitterende familiefeesten voor grotere groepen en leuke bedrijfsuitjes Scheveningen, team dagen, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. U  hoeft niet stil te zitten. Op het strand in Scheveningen kunt u leuke en gevarieerde outdoor oefeningen, workshops en/of team building oefeningen organiseren.

Wordt u liever op uw wenken bediend? Ook dat kan! Hotspotsevents biedt verschillende zogenaamde “maatwerk” uitjes of team dagen aan. Dit zijn unieke maar complete teambuilding en/of workshop arrangementen.

Plan je teamdag of uitje aan het Scheveningse strand!