Catch ( Scheveningen)

Catch by Simonis ligt direct aan het water in de Tweede Binnenhaven en beschikt over een geweldig uitzicht over de jachthaven en zelfs de zee. Schuif aan en geniet van een variëteit aan dagverse vis. Vooral de oesters en het kreefplateau zijn hier niet te versmaden!

Geniet van een overheerlijke lunch, diner, borrel of evenement. Bij Catch draait het om meer dan alleen topkwaliteit eten en drinken, service en beleving zijn minstens zo belangrijk bij een avondje uit.

Zo..de keuken is geintroduceerd. U komt natuurlijk niet alleen voor het eten. Op deze prachtige locatie bieden wij een gevarieerd aanbod van activiteiten aan.

Je locatie is bepaald!? Kies nu zelf wat jij en jouw collega's hier gaan doen.

 

Wordt u liever op uw wenken bediend? Ook dat kan! Hotspotsevents biedt verschillende zogenaamde “maatwerk” uitjes en teamdagen aan. Dit zijn unieke maar complete teambuilding arrangementen in combinatie met Catch.

Catch by Simonis is verdeeld over vier etages en biedt plek tot 500 personen. Het mooiste plekje van het restaurant is het terras op de bovenste verdieping, waar je de hele dag door van de zon en het uitzicht over de vissershaven kunt genieten.

Kies nu zelf wat jij en jouw collega's hier gaan doen.