Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

Hitland

In het Hitlandgebied zijn vele vormen van recreatie mogelijk, zoals bijvoorbeeld diverse workshops en outdoor oefeningen rondom Nieuwerkerk aan den IJssel: wandelen, fietsen, skeeleren, vissen, paardrijden, golfen, kanoën, schaatsen en kamperen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ylSZv3OUw58" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

In Hitland zijn uitstekende wandelpaden aangelegd, die toegang geven tot het hele gebied. De paden lopen dwars door de bossen, de weilanden en het water zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Op deze prachtige locatie bieden wij een gevarieerd aanbod van activiteiten aan. Van team work en outdoor activiteiten tot workshops en uitjes in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Plan DIRECT je teambuilding meeting bij HITLAND

Wat kan er nog meer?

Out door oefeningen (fietsen/skeeleren)

Voor outdoor activiteiten in Nieuwerkerk aan den IJssel zoals fietsen en skeeleren lenen de fietspaden van Hitland zich uitstekend. Ook voor het fietsen en skeeleren zijn speciale routes samengesteld die eventueel gebruikt kunnen worden.

Vissen

Hitland beschikt over veel water. Logisch dat dit water door vissen bevolkt wordt. De voor de hengelaar meest interessante vissoorten van Hitland zijn de Brasem, Snoek, Karper, Baars, Zeelt, Ruisvoorn en Blankvoorn.

Schaatsen

In Hitland-Noord bevindt zich een landijsbaan, die ’s winters onder water wordt gezet. Het hangt uiteraard van het weer af of er op geschaatst kan worden. De ijsbaan is voorzien van verlichting.

Direct onze brochure downloaden kan ook!

 

Je Hotspot is bepaald! Kies nu zelf wat jij en jouw collega's of vrienden gaan doen.