Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

Poort van Leyden (City trip Leiden)

Bij Brasserie de Poort serveren we het beste uit de zee en méér. Ook vegetariërs en vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze oude stadspoort. Samen met de vriendelijke bediening bezorgen wij je een onvergetelijke middag of avond. 

 

 Citygame vanaf 10 personen
Prijs
€ 29,50 p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Ideeën voor andere teambuilding games of workshops ? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

In teams strijden jullie tegen elkaar; gewapend met Ipad’s worden punten behaald door hotspots in het centrum van Leiden te bezoeken, en daar vragen te beantwoorden. Met dit spel zie je de leukste plekjes in Leiden, kom je meer te weten over deze prachtige stad en zijn er meerdere hotspots waar je ook een lekker drankje en hapje kunt proeven! Niet alleen cultureel dus, maar ook culinair!

Leiden heeft alles inzich voor een unieke City trip!

Als Hotspotsevent partner is Poort van Leyden gespecialiseerd in het organiseren van schitterende familiefeesten voor grotere groepen en leuke team dagen, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. U  hoeft niet stil te zitten.  In Leiden kunt u leuke en gevarieerde outdoor oefeningen, workshops en/of team building oefeningen organiseren.

Stijgerhout schilderen on the roof tops?

LUNCHEN OP 1 VAN DE VELE TERASSEN IN lEIDEN.

MET DE POORT VAN LEYDEN SLOEP VAREN IN DE KANALEN...

De​​ gezelligste ​​teamborrel​​ van​​ Nederland.​​Tijdens een ​​hilarische​​ teamstrijd​​ moeten​​ de ​​teams ( dezelfde teams als tijdens de City Game) het​​ tegen ​​elkaar ​​opnemen ​​in​​ 3 ​​rondes. Elke ronde heeft een thema te weten; algemene vragen, muziek vragen en mini games.

Elk​​ team ​​heeft ​​een​​’Team​​iPad’ ​​waarop,​​ na​​ de ​​uitleg ​​van ​​de ​​presentator​​ de ​​opdrachten​​ vanzelf in​​beeld​​ verschijnen.​​Vraag​​ of​​ opdracht​​ goed​​ volbracht? ​​Uw ​​positie ​​in​​ de​​ ranking ​​past​​ zich direct​​ aan.​​ Maar ​​let ​​op, sommige ​​battles ​​moet​​ u​​ opnemen​​ en ​​het​​ bewijsmateriaal​​ wordt​​ direct bekeken. Staat ​​uw​​ team ​​aan​​ het​​ einde ​​van ​​het​​ programma​​ boven​​aan?​​

Geniet samen met je collega’s vanaf het water van het mooie Delft. Met groepen van maximaal 8 personen zit je verspreidt over diverse sloepen. Totaal vaar je samen met de schipper 1 uur door de grachten.

Plan je teamdag of uitje in Leiden!