Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

Seven Hills (City trip Delft)

In dit restaurant wordt iedereen ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit! Er worden herkenbare maar verfijnde gerechten met een eigentijds tintje geserveerd. Geniet van een lekkere lunch of heerlijk diner binnen, of buiten op de terrasboot.

 

 City Game vanaf 10 personen
Prijs
€ 29,50 p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Ideeën voor andere teambuilding games of workshops ? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

In teams strijden jullie tegen elkaar; gewapend met Ipad’s worden punten behaald door hotspots in het centrum van Delft te bezoeken, en daar vragen te beantwoorden. Met dit spel zie je de leukste plekjes in Delft, kom je meer te weten over deze prachtige stad en zijn er meerdere hotspots waar je ook een lekker drankje en hapje kunt proeven! Niet alleen cultureel dus, maar ook culinair!

Delft heeft alles inzich voor een unieke City trip!

Als Hotspotsevent partner is Seven Hills gespecialiseerd in het organiseren van schitterende familiefeesten voor grotere groepen en leuke team dagen, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. U  hoeft niet stil te zitten.  In Delft kunt u leuke en gevarieerde outdoor oefeningen, workshops en/of team building oefeningen organiseren.

MET ALLE TEAM LEDEN VAREN IN DE KANALEN VAN DELFT...

OOK TREK IN EEN DELFS BIERTJE?

UITGEBREID LUNCHEN OP DE SCHUIT VAN SEVEN HILLS..

Geniet samen met je collega’s vanaf het water van het mooie Delft. Met groepen van maximaal 8 personen zit je verspreidt over diverse sloepen. Totaal vaar je samen met de schipper 1 uur door de grachten.

De​​ gezelligste ​​teamborrel​​ van​​ Nederland.​​Tijdens een ​​hilarische​​ teamstrijd​​ moeten​​ de ​​teams ( dezelfde teams als tijdens de City Game) het​​ tegen ​​elkaar ​​opnemen ​​in​​ 3 ​​rondes. Elke ronde heeft een thema te weten; algemene vragen, muziek vragen en mini games. Elk​​ team ​​heeft ​​een​​’Team​​iPad’ ​​waarop,​​ na​​ de ​​uitleg ​​van ​​de ​​presentator​​ de ​​opdrachten​​ vanzelf in​​beeld​​ verschijnen.​​

Plan je teamdag of uitje in Delft!