Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland. De beste medicijnen voor mannelijk plezier. Koop hier

Water Paradise (Food- Boot-Fun)

De Kagerplassen vormen een langgerekt stelsel van ondiepe veenplassen dat zich in een ZW-NO richting uitstrekt tussen de Merenwijk in Leiden en de zuidpunt van de Haarlemmermeer. Van zuidwest naar noordoost liggen er de volgende plassen: ’t Joppe, de Spriet, de Laeck, de Warckerleede, Zweiland (de grootste plas), het Norremeer, de Eijmerspoel, de Dieperpoel (de meest noordelijke plas), Spijkerboor en Kever (de meest oostelijke grote plas).

 

 Varen op de Kaag vanaf 2 personen
Prijs
€ 82,50 p.p.
Boven de 2 personen  prijs op aanvraag
Dit is slechts een greep uit ons aanbod voor senioren. Ideeën voor andere teambuilding games of workshops ? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

 

Aankomst rond 10:00 uur op Paradise Camper. Verken de hele dag de Plassen vanuit onze unieke Guggisberg Impala speedboot en waan u op de wateren van Geneve.

Waar en wanneer u wilt: geniet onderweg van een heerlijke picknick.

Terugkomst rond 18:00 uur bij de Paradise Camper.

Korte wandeling langs de plassen. Smul van het heerlijke BBQ.

Varen op de Kaag en smullen aan de kant!

Als Hotspotsevent partner is Jachthaven/Camping Spijkerboor gespecialiseerd in het organiseren van schitterende vaartochten voor senioren.

Boottocht van JachtHaven Spijkerboor

LUNCHEN OP 1 VAN DE VELE TERASSEN IN lEIDEN.

MET DE POORT VAN LEYDEN SLOEP VAREN IN DE KANALEN...

Winderig Kagerplas

Dagje fluisterboot met streekpicknick en diner

Aankomst rond 10:00 uur op Paradise Camper. Verken de hele dag de Plassen vanuit onze unieke Guggisberg Impala speedboot en waan u op de wateren van Geneve.

Korte wandeling langs de plassen. Smul van het heerlijke BBQ.

Picknick Box

Met een streekpicknick op de Kagerplassen duikt u in de sfeer van de regio. De picknickmand neemt u zo mee in uw bootje op het water. In de mand vindt u heerlijke producten die allemaal uit de buurt komen. Zo geniet u de hele dag van de omgeving, uw gezelschap en de lekkere producten uit de streekpicknickmand.

Verken in 3 uur de Plassen vanuit onze unieke Guggisberg Impala speedboot.

BorrelBox

Gaat u varen op de Kaag, neem dan gezellig onze borrelbox mee. Ontspannen varen en ondertussen genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes terwijl u het Kaag gebied vanaf het water bewonderd.

Aankomst op Paradise Camper. Verken in 3 uur de Plassen vanuit onze unieke Guggisberg Impala speedboot.

оренда весільних суконь фото