✔︎DE LEUKSTE UITJES       ✔︎SCHERPE PRIJZEN        ✔︎ALLES IS MOGELIJK              ✔︎UNIEKE HOTSPOTS

HotspotsEvents,  veel variatie en keuze aan workshops, teambuilding oefeningen en outdoor activiteiten. Uw uitje, teamdag of familiefeest kunt u volledig zelf samenstellen. Of het nu een relaxte of inspannende dag wordt, gebaseerd op teambuilding oefeningen of outdoor activiteiten, u bepaalt het helemaal zelf …

Uitje, team dag en Teamsporten

Bij een teamsport zijn tactiek, strategie, en samenwerking vaak belangrijker in het bepalen van het resultaat dan een individuele, meetbare, prestatie. Hoe groot is jullie team spirit?

Culinaire uitjes en workshops

Culinair is de kunst om voedsel te bereiden waarbij de nadruk ligt op de smaak! Het gaat verder dan simpelweg koken omdat je honger hebt. Vandaag ben jij Gordon Ramsey.

Actieve uitjes of team-  dagen

Activiteit is hét breinserum voor een beter geheugen, probleemoplossend vermogen,  en besluitvaar-digheid. Samen met je collega’s actief op het water of in de bossen.

Creatieve uitjes en workshops

Creativiteit is het vermogen om tot nieuwe oplossingen te komen. Denk aan het samenvoegen van verschillende ideeën, of door iets geheel nieuws te bedenken.

Uitje, team dag en Teambuilding

De verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, ver-trouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Uitje, team dag en Adventure games

Spellen waarbij je door een setting/situatie moet navigeren richting een bepaald doel. Hierbij moet je voorwerpen verzamelen, plaatsen verkennen, voorwerpen gebruiken en puzzels-vragen oplossen.

Deze fan’s zijn u ( en vele andere ) al voor geweest:

Paoline van Luijk-Batenburg

Directeur