Capoeira

Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans. Zij heeft haar wortels in soortgelijke spelen of riten die werden meegebracht door de Afrikaanse bevolking in de tijd van de slavernij in Brazilië. Twee mensen spelen het capoeiraspel in een door mensen gevormde cirkel, waarvan het hart een rij muzikanten is.

Prijs: gebaseerd op 60 min duur en minimaal 20 man

Capoeira
Boven de 20 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod ” actief”. Ideeën voor andere activiteiten i.c.m workshops? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Bestel NU, min. 20 pers. en prijs is op aanvraag. Dans de zomer in en ontvang 15% korting.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qyySOF-LjI4" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de ‘verdedigende’ partij laag gebukte, ontwijkende bewegingen maakt. Kenmerkende bewegingen van het spel zijn de ginga; een swingende basisstap van waaruit alle mogelijke bewegingen voortvloeien. Capoeira ziet eruit als een combinatie van vele acrobatische bewegingen en draaitrappen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xmt5ZoZUkeY" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Dans de zomer in en ontvang 15% korting.