Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland. De beste medicijnen voor mannelijk plezier. Koop hier

Bedrijfsworkshops

Heeft u ook al zo vaak naar die barman gekeken, die na enkele interessante shake – bewegingen een feestelijk versierd glas met een heerlijke cocktail op tafel tovert? U leert in deze workshop de technieken om tijdens de zomeravonden zelf voor barman of barvrouw te spelen.

Of wat vindt u taartmaken? Tijdens deze workshop gaat u aan de slag om voor uzelf en je collega’s, vrienden of familie een heerlijke taart te maken!

Prijs: gebaseerd op 20-90 min duur en minimaal 20 man

Workshops
Prijs vanaf  7,50 pp
Culinaire workshops  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod ” culinair”. Ideeën voor andere activiteiten i.c.m workshops? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Nog meer inspiratie nodig? Book direct en ontvang 15% korting. Prijzen vanaf eur 7,50 p.p.

We zijn er nog niet hoor. Voor de lekkerbekken onder u. In deze workshop gaat u de lekkerste  bonbons zelf maken, onder begeleiding van een professionele bakker. Een echt kijk en doe arrangement, waarbij u de gemaakte bonbons en receptuur mee naar huis kunt nemen. Zo kunt u later nog eens echte eigen bonbons maken voor vrienden en familie.

Deze prijs is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Schilderen â la Bob Ross

In deze workshop leert u net zo te schilderen als Bob Ross, bekend van de televisie. U kunt in korte tijd prachtige landschappen leren schilderen, zelfs als u nog nooit een kwast heeft aangeraakt.

Nog meer inspiratie nodig?