Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

Teambuilding

Wij bieden veel diversiteit en keuze aan teambuilding oefeningen en outdoor activiteiten.. waarom? Omdat er bij een uitje, teamdag of personeelsfeest vooral gelachen moet worden. Onze teambuilding activiteiten zorgen soms voor een relaxte, avontuurlijke of inspannende dag… Het maakt niet uit, Hotspotsevents maakt het mogelijk …

Global positioning system (gps) is de commerciële naam voor een wereldwijd satellietplaats- bepalingssysteem. Met de GPS ontwikkelen wij voor uw bedrijf of team de gezelligste en actiefste bedrijfsuitjes. 

Kwallenballen race is een actief uitjes. Twee teams strijden om de meeste kwallen. Je moet bij deze teambuilding activiteit met een jutezak gevuld met zand overgooien met je teamgenoten zodat je de jutezak in de waterbak krijgt.

Tijdens de Military Challenge is het de bedoeling om met je team 0f collega’s  zo snel mogelijk een parcours af te  leggen.  Het parcours heeft veel uitdagende militaristische onderdelen.

De Griekse puzzel is een reuze puzzel. Voor de winst moeten de puzzel-stukken zo snel mogelijk bij elkaar worden gevoegd, om hem compleet te krijgen.

De bedoeling dat de achterste persoon in de rij, de lege krat naast zich oppakt en over zijn/haar hoofd doorgeeft naar de eerste persoon in de rij. Als je met je collega’s echt wilt lachen dan moet je deze team trial proberen. Dit is nu teambuilding.

Bij Expeditie Robinson is het verdienen van sleutels essentieel. Tijdens dit personeelsuitje worden er verschillende proeven uitgevoerd. Spanning, avontuur, teamoefeningen en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.