Kwallenballen race

Uitleg: Twee teams strijden om de meeste kwallen. Je moet met een jutezak gevuld met zand overgooien met je teamgenoten zodat je de jutezak in de waterbak krijgt. Je moet zoveel mogelijk keer die jutezak in de waterbak te krijgen.

Prijs: gebaseerd op 20-30 min speelduur en minimaal 20 man

Kwallenballen race
Vanaf € 7,50,- p.p.
Boven de 25 personen  prijs op aanvraag

Dit is slechts een greep uit ons aanbod teambuilding games. Ideeën voor andere outdoor activiteiten i.c.m workshops? Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Voor vragen en of reserveringen van een activiteit, vul ons aanvraagformulier in. U ontvangt binnen 8 uur een reactie van ons).

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lXS3Q9CRM_s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De tegenstanders proberen de zak over te nemen door de speler die de zak vast heeft te grijpen. Zodra de speler gegrepen is krijgt het team 1 punt. Er wordt na elk gescoord punt in het midden van het veld gestart. Punten worden gescoord door beide teams, 1 door de jutezak in de waterbak te krijgen, 1 door de spelers vast te grijpen. Doel: Welk team wint de meeste punten?

Bestel voor €7,50 p.p. en min. 20 pers.