Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland. De beste medicijnen voor mannelijk plezier. Koop hier

Welkom, wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van klein en grootschalige evenementen, event marketing en de commerciële exploitatie van publieksevents.

Paoline van Luijk-Batenburg

Directeur, HotspotsEvents

ONS TEAM

Er gaat niets boven een ultieme persoonlijke en team ervaring waarbij talentontwikkeling centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van klein en grootschalige evenementen, event marketing en de commerciële exploitatie van publieksevents. Wij zijn vooral sterk in event-en projectmanagement, vergunningsaanvragen en sales promotion.

Rol: sales education & events.

Passie: Geef Mark een bal en je ziet hem niet meer terug.

 

Mark Middelburg

sales, HotspotsEvents

Rol: events & projecten

Passie: organiseren, organiseren en nog eens organiseren…

 

Ilias Menroni

Events & projects, HotspotsEvents

Rol: sales education & events.

Passie: Naomi is een top recruiter. let’s dance people

 

Naomi Gundog

personeel, HotspotsEvents

Rol: education & events.

Passie: de bal is grond zegt Herman, so let’s play soccer.

Herman Kooijenga

Eventmanager, HotspotsEvents

ONZE WAARDEN

Samen Sterk

Ons team is een hechte club van jonge, (wat) oudere, ervaren en creativitieve zielen. Een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf is “SAMEN STERK“. Een open en directe bedrijfscultuur met persoonlijke aandacht. Ons mantra is wat je ” binnen predict” draag je uit naar buiten.

Positieve Energie

Het samenwerken met elkaar en klanten maar vooral het uitvoeren van onze activiteiten en diensten kent als grondslag POSITIEVE ENERGIE”Deze energetisch lading stuwt ons allemaal voort en creert ruimte voor de noodzakelijke creativiteit en innovatie.

Durven

Binnen een dynamisch team werkende in de evenementen sector waarbij talentontwikkeling van het individu centraal staat is “DURF” nodig. Een cultuur van groeien, doorpakken en leren is waar wij voorstaan en wat we met liefde overdragen.

ONS OPERATIONEEL TEAM

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van klein en grootschalige evenementen, event marketing en de commerciële exploitatie van publieksevents. Wij zijn vooral sterk in event-en projectmanagement, vergunningsaanvragen en sales promotion.

Onderstaande fan’s zijn u en vele anderen al voor geweest:

Onze fans staan ook voor u klaar.  Zij vertellen u graag persoonlijk wat wij ook voor u kunnen betekenen…

Paoline van Luijk- Batenburg

Directeur